Hanees Batrisyia's FotoPage

By: nadia omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Jul-2011 02:01 Email | Share | | Bookmark
Surprise untuk mama

Hari ni birthday mama. Yg ke berapa ya??? Emm....dah tua pun

Kakak ngan adik x tahu hari ni birthday mama. Masa ambik kakak Kat school, sajer mama bgtau:

Mama: kakak nak tahu.......hari ni birthday mama

Kakak: Wahhhh.......birthday mama!!! (terus nyanyi lagu happy birthday utk mama hehe I like!!!)
Jom kita pergi beli kek. Buat suprise untuk papa hari ni birtday mama.

Mama: Ehhh......kenapa nak buat suprise kat papa? Mama yg birthday, kena buat suprise kat mama la. Mana boleh mama
Beli sendiri

Kakak: Alaaa.....x per la. Kita beli kek, pastu buat party bag.

Mama: Mcm kat school yerrr

Maka dah sampai rumah, ajak papa kuar beli kek utk mama, then celebrate birthday mama kat umah. Kakak sangat happy, adik tumpang happy

kakak doakan mama terus dipanjangkan umur dalam keberkatan dan kesihatan yg baik yer.....leh tengok kakak dan adik membesar.......


Saturday, 23-Jul-2011 02:01 Email | Share | | Bookmark
Surprise untuk mama

Hari ni birthday mama. Yg ke berapa ya??? Emm....dah tua pun

Kakak ngan adik x tahu hari ni birthday mama. Masa ambik kakak Kat school, sajer mama bgtau:

Mama: kakak nak tahu.......hari ni birthday mama

Kakak: Wahhhh.......birthday mama!!! (terus nyanyi lagu happy birthday utk mama hehe I like!!!)
Jom kita pergi beli kek. Buat suprise untuk papa hari ni birtday mama.

Mama: Ehhh......kenapa nak buat suprise kat papa? Mama yg birthday, kena buat suprise kat mama la. Mana boleh mama
Beli sendiri

Kakak: Alaaa.....x per la. Kita beli kek, pastu buat party bag.

Mama: Mcm kat school yerrr

Maka dah sampai rumah, ajak papa kuar beli kek utk mama, then celebrate birthday mama kat umah. Kakak sangat happy, adik tumpang happy

kakak doakan mama terus dipanjangkan umur dalam keberkatan dan kesihatan yg baik yer.....leh tengok kakak dan adik membesar.......


Saturday, 23-Jul-2011 02:01 Email | Share | | Bookmark
Surprise untuk mama

Hari ni birthday mama. Yg ke berapa ya??? Emm....dah tua pun

Kakak ngan adik x tahu hari ni birthday mama. Masa ambik kakak Kat school, sajer mama bgtau:

Mama: kakak nak tahu.......hari ni birthday mama

Kakak: Wahhhh.......birthday mama!!! (terus nyanyi lagu happy birthday utk mama hehe I like!!!)
Jom kita pergi beli kek. Buat suprise untuk papa hari ni birtday mama.

Mama: Ehhh......kenapa nak buat suprise kat papa? Mama yg birthday, kena buat suprise kat mama la. Mana boleh mama
Beli sendiri

Kakak: Alaaa.....x per la. Kita beli kek, pastu buat party bag.

Mama: Mcm kat school yerrr

Maka dah sampai rumah, ajak papa kuar beli kek utk mama, then celebrate birthday mama kat umah. Kakak sangat happy, adik tumpang happy

kakak doakan mama terus dipanjangkan umur dalam keberkatan dan kesihatan yg baik yer.....leh tengok kakak dan adik membesar.......


Saturday, 23-Jul-2011 02:01 Email | Share | | Bookmark
Surprise untuk mama

Hari ni birthday mama. Yg ke berapa ya??? Emm....dah tua pun

Kakak ngan adik x tahu hari ni birthday mama. Masa ambik kakak Kat school, sajer mama bgtau:

Mama: kakak nak tahu.......hari ni birthday mama

Kakak: Wahhhh.......birthday mama!!! (terus nyanyi lagu happy birthday utk mama hehe I like!!!)
Jom kita pergi beli kek. Buat suprise untuk papa hari ni birtday mama.

Mama: Ehhh......kenapa nak buat suprise kat papa? Mama yg birthday, kena buat suprise kat mama la. Mana boleh mama
Beli sendiri

Kakak: Alaaa.....x per la. Kita beli kek, pastu buat party bag.

Mama: Mcm kat school yerrr

Maka dah sampai rumah, ajak papa kuar beli kek utk mama, then celebrate birthday mama kat umah. Kakak sangat happy, adik tumpang happy

kakak doakan mama terus dipanjangkan umur dalam keberkatan dan kesihatan yg baik yer.....leh tengok kakak dan adik membesar.......


Sunday, 5-Jun-2011 17:39 Email | Share | | Bookmark
Surprise

Adik hari ni sambil mama rehat tgk tv citer kakak, sibuk main kotak2 mentol lampu. Everytime brjaya susun tinggi ketiga2 kotak tu, adik terus ckp YEYYY!!! sambil tepuk tgn

Tetiba mama terasa nk call Tok. Hbs brckp ngan tok, terkejut giler mama tgk adik dah brjaya kuarkan sumer mentol drpd kotak. Agaknya adik perasan mama tgk dgn muka terkejut (yer lah....takut pecah kena tgn adik huhuhu) terus ckp PAISSS!!!!! (Surprise) tergelak besar mama dgn kakak hahahaha pandai ek selamatkan diri


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net