Hanees Batrisyia's FotoPage

By: nadia omar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Jul-2011 02:01 Email | Share | Bookmark
Surprise untuk mama

Hari ni birthday mama. Yg ke berapa ya??? Emm....dah tua pun

Kakak ngan adik x tahu hari ni birthday mama. Masa ambik kakak Kat school, sajer mama bgtau:

Mama: kakak nak tahu.......hari ni birthday mama

Kakak: Wahhhh.......birthday mama!!! (terus nyanyi lagu happy birthday utk mama hehe I like!!!)
Jom kita pergi beli kek. Buat suprise untuk papa hari ni birtday mama.

Mama: Ehhh......kenapa nak buat suprise kat papa? Mama yg birthday, kena buat suprise kat mama la. Mana boleh mama
Beli sendiri

Kakak: Alaaa.....x per la. Kita beli kek, pastu buat party bag.

Mama: Mcm kat school yerrr

Maka dah sampai rumah, ajak papa kuar beli kek utk mama, then celebrate birthday mama kat umah. Kakak sangat happy, adik tumpang happy

kakak doakan mama terus dipanjangkan umur dalam keberkatan dan kesihatan yg baik yer.....leh tengok kakak dan adik membesar.......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net